Broderklub Ekaterinburg Rusland

Konference

Brev fra"Natalia" vedrørende konferencen i Ekaterienburg Rusland fra den 3. til den 5. juli 2019

"Selvfølgelig var den største begivenhed i denne sommer den europæiske konvention. Det var en meget god begivenhed. Der var mange interessante møder, rapporter og udflugter. God stemning ledsagede alle dage. Gæsterne var tilfredse. Vi er også meget glade, at alt viste sig på et meget anstændigt niveau. Vi havde gæster fra Danmark, Norge, Letland, Finland, Estland, England, Ukraine. Jeg sender dig nogle links med fotos, hvor du kan se velkendte ansigter og nogle øjeblikke, der var her.

www.facebook.com/media/set/?set=oa.386468418642822&type=3

www.facebook.com/photo.php

Den første dag inkluderede åbningsseremonien, hilsen til den tidligere borgmester i Jekaterinburg Yevgeny Roizman, leder af KFUM for Rusland, AP Poul H. Lowedahl, PIP Henry J. grindheim og foredraget for doktor i filosofi fra Rusland Sergey Asarenko. О Den anden dag arbejdede vi i 4 forskellige fora, diskuterede forskellige vigtige emner i Y's Men's bevægelse, og på den tredje dag blev der afholdt regionale møder. Programmet indeholdt også en gallamiddag og picnic "festival for kulturer" og meget mere.

Danmarks delegation var den største. Det var 29 mennesker. Vi er meget ked af, at du ikke kunne komme til os også. Selvom jeg forstår, at det er en meget lang vej!

Jeg mødte medlemmer fra Odder Y's herreklub Knud og Esther Sondergaard. Vi sad ved samme bord ved banketten. Disse mennesker var meget venlige, og jeg fortalte dem om vores venskab med din Y's Herreklub.

Vi deltog sammen med Sergey. Han leverede teknisk support til konferencen, præsentationer, computersoftware. Så du kan se os på billedet sammen.

 Med venlig hilsen

Natalia"

www.facebook.com/media/set/?set=oa.386468418642822&type=3 

www.facebook.com/photo.php

https://www.facebook.com/media/set/?set=oa.386468418642822&type=3

 

Vores klub i Ekaterinburg er meget betænksomme, de skriver ofte til klubben, og til enkelte medlemmer i klubben, som har fødselsdag, her er et fødselsdagsbrev til Otto fra Nina
Dear friends!

We would like to congratulate you on the Birthday of your club!
We wish you all good health, warm days together with your family members and many interesting activities in Y's dom.т We appreciate our friendship very much and believe that it will last many years.

With   heartfelt wishes of happiness and well-being!

 Members of the YMC-Ekaterinburg.

September, 2019

All the best,
Nina Serova

 

 

Julekort fra vores broderklub i Ekaterinburg